College #3 | Agrifood

Van boerderij tot bord met techniek
4TU Delft
4TU Eindhoven
4TU Twente
4TU Wageningen

Voedselzekerheid, voedselveiligheid, voedselkwaliteit, meer produceren met minder inputs en minder emissies naar de leefomgeving, pittige uitdagingen voor de agri-food sector de komende decennia. Technologie en, meer specifiek, robotica zal een belangrijke rol spelen bij het adresseren van deze uitdagingen. Robotica biedt ook de mogelijkheid om vorm te geven aan nieuwe meer duurzame manieren van voedselproductie.

Wetenschapper: Eldert van Henten, Hoogleraar Biosystems Engineering.

Student: Job Brom, student Land- en Watermanagement, Aanjager van Technologie

Ondernemer: Suradj Hiralal, Business Developer (Agri, Food) bij Oost NL

Een korte video met terugblik van de sprekers en een verslag is hier te vinden.

Voedselzekerheid, voedselveiligheid, voedselkwaliteit, meer produceren met minder inputs en minder emissies naar de leefomgeving, pittige uitdagingen voor de agri-food sector de komende decennia. Technologie en, meer specifiek, robotica zal een belangrijke rol spelen bij het adresseren van deze uitdagingen. Robotica biedt ook de mogelijkheid om vorm te geven aan nieuwe meer duurzame manieren van voedselproductie.

Wetenschapper: Eldert van Henten, Hoogleraar Biosystems Engineering.

Student: Job Brom, student Land- en Watermanagement, Aanjager van Technologie

Ondernemer: Suradj Hiralal, Business Developer (Agri, Food) bij Oost NL

Een korte video met terugblik van de sprekers en een verslag is hier te vinden.

College #3 | Agrifood

Voedselzekerheid, voedselveiligheid, voedselkwaliteit, meer produceren met minder inputs en minder emissies naar de leefomgeving, pittige uitdagingen voor de agri-food sector de komende decennia. Technologie en, meer specifiek, robotica zal een belangrijke rol spelen bij het adresseren van deze uitdagingen. Robotica biedt ook de mogelijkheid om vorm te geven aan nieuwe meer duurzame manieren van voedselproductie.

Wetenschapper: Eldert van Henten, Hoogleraar Biosystems Engineering.

Student: Job Brom, student Land- en Watermanagement, Aanjager van Technologie

Ondernemer: Suradj Hiralal, Business Developer (Agri, Food) bij Oost NL

Een korte video met terugblik van de sprekers en een verslag is hier te vinden.

Voedselzekerheid, voedselveiligheid, voedselkwaliteit, meer produceren met minder inputs en minder emissies naar de leefomgeving, pittige uitdagingen voor de agri-food sector de komende decennia. Technologie en, meer specifiek, robotica zal een belangrijke rol spelen bij het adresseren van deze uitdagingen. Robotica biedt ook de mogelijkheid om vorm te geven aan nieuwe meer duurzame manieren van voedselproductie.

Wetenschapper: Eldert van Henten, Hoogleraar Biosystems Engineering.

Student: Job Brom, student Land- en Watermanagement, Aanjager van Technologie

Ondernemer: Suradj Hiralal, Business Developer (Agri, Food) bij Oost NL

Een korte video met terugblik van de sprekers en een verslag is hier te vinden.