Part of the
4TU.
Federation
TU DelftTU EindhovenUniversity of TwenteWageningen University
4TU.
Federation
NL|EN
Close

4TU Federation

+31(0)6  1423 7775

coordinator@4tu.nl

Website: 4TU.nl

Over 4TU.Impact

Kennisinstellingen staan aan de basis van kennisgeneratie en innovatie. De vier Technische Universiteiten (TUD, TU/e, UT en WUR) hebben in de afgelopen jaren bewezen hierin zeer succesvol te zijn door de samenwerking met het bedrijfsleven en de valorisatie van kennis. Door als 4TU samen te werken met het valoriseren van kennis en op onderdelen gezamenlijk relevante partners aan te sluiten, creeeren we meer impact.

In het 4TU.Impactplan 2022-2025 staan de doelen en de activiteiten om deze impact te genereren.  Het plan bouwt voort op de successen en activiteiten van het Impactplan 2018-2022. 

Hieronder een samenvattend overzicht van het 4TU. Impactplan 2022-2025

IMPACT team

Directeuren

bestaande uit de valorisatiedirecteuren van de 4TU’s, ondersteund door een programma manager.

Paul Althuis
Paul Althuis is verantwoordelijk voor kennisoverdracht binnen de TU Delft en vanuit die rol directeur van het Innovatie en Impact Center en de twee holdingen van de TU Delft: Delft Enterprises en TU Delft Services. Hij is actief betrokken bij verschillende ecosystemen van de TU Delft, zoals the Green Village, YES!Delft, RoboValley en Medical Delta.

LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/paul-althuis-0539295/
Sebastiaan Berendse
Sebastiaan Berendse is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en coördineren van de activiteiten van WUR om met de ontwikkelde kennis meer economische en maatschappelijke waarde te realiseren. Binnen de corporate afdeling vallen startup beleid (w.o. StartLife & student incubator StartHub), tech transfer/IP-services, coördinatie met WR business development, Sharing Research Facilities & Wageningen Campus ontwikkeling, de Wetenschapswinkel en Wageningen Dialogues.

LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/sebastiaan-berendse-2b759b/
Bas Kerkwijk
Bas Kerkwijk is CEO van Novel-T en directeur van de holding van de Universiteit Twente. De UT heeft haar valorisatieactiveiten ondergebracht bij Novel-T. De UT is één van de vijf founders van Novel-T. Novel-T helpt zowel studenten, startups, scale-ups en onderzoekers ontwikkelen, als ook de innovatiekracht van het regionale MKB en grootbedrijf versterken.

LinkedIn profiel:
linkedin.com/in/baskerkwijk
Jeroen van Woerden
Jeroen van Woerden is directeur van The Gate. The Gate is het platform voor tech start-ups in de eerste fase van hun bestaan. The Gate is een samenwerkingsverband tussen Technische Universiteit Eindhoven, de BOM, Fontys, Summa en Brainport Development. Business Development van de TU/e is hier een relevant onderdeel van.

LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/jeroenvanwoerden/
Roelyn van der Hoek
Programma manager 4TU.IMPACT

LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/roelyn-van-der-hoek-31816641/

Voor meer informatie, neem contact op met 4TU Impact programma manager: Roelyn van der Hoek
T 0031 53 489 2020
w.r.vanderhoek@utwente.nl