Part of the
4TU.
Federation
TU DelftTU EindhovenUniversity of TwenteWageningen University
4TU.
Federation
NL|EN
Close

4TU Federation

+31(0)6 48 27 55 61

projectleider@4tu.nl

Website: 4TU.nl

IJsbrand Haagsma vertrekt per 1 november

donderdag, 27 augustus 2020
IJsbrand Haagsma vertrekt bij de 4TU.Federatie om zijn loopbaan op 1 november 2020 voort te zetten als Special Envoy for Public Affairs bij de Universiteit Twente.

IJsbrand Haagsma vertrekt bij de 4TU.Federatie om zijn loopbaan op 1 november 2020 voort te zetten als Special Envoy for Public Affairs bij de Universiteit Twente. Haagsma trad aan als secretaris van de 3TU.Federatie op 1 juli 2012. Tijdens zijn secretarisschap werd het samenwerkingsverband van de technische universiteiten uitgebreid met Wageningen Universiteit.

Voorzitter Louise O. Fresco is Haagsma zeer erkentelijk voor zijn inspanningen in de afgelopen 8 jaar. In die periode is de positie van het samenwerkingsverband verstevigd en speelde Haagsma een essentiële rol bij het verbeteren van de bekostiging van de technische universiteiten. Fresco: “IJsbrand Haagsma heeft enorm bijgedragen aan het verstevigen van de onderlinge relaties en de positie die 4TU in Nederland inneemt”.

Het bestuur van de 4TU.Federatie heeft ondertussen de procedure voor de invulling van de ontstane vacature in gang gezet en de profielschets en vacaturetekst zijn gepubliceerd.

Foto: Ernst de Groot