Part of the
4TU.
Federation
TU DelftTU EindhovenUniversity of TwenteWageningen University
4TU.
Federation
NL|EN
Close

4TU Federation

+31(0)6  1423 7775

coordinator@4tu.nl

Website: 4TU.nl

Nieuw ontwerpersprogramma: Health-Care Systems Design (HSD)

vrijdag, 27 juli 2012
3TU.School for Technological Design, Stan Ackermans Institute biedt een uniek nieuw ontwerpersprogramma (track) aan onder de vlag van de bestaande ontwerpersopleiding Information and Communication Technology: Health-Care Systems Design (HSD).

De industrie die gericht is op de gezondheidszorg is een high-tech sector die te maken heeft met uitdagingen op het gebied van multidisciplinaire producten en ontwerpprocessen. Deze sector vraagt daarom om een nieuwe generatie van professionele ontwerpers met overeenkomstige vaardigheden en training, zowel technische als niet-technische.

Het post-master ontwerpersprogramma  Health-Care Systems Design (HSD) concentreert zich daarom op prototype ontwikkeling van geautomatiseerde systemen binnen de gezondheidszorg en binnen multidisciplinaire teams.

De HSD trainees ontwikkelen diepgaande kennis van de technische aspecten en de gebruikersbehoefte binnen de gezondheidszorg. Op deze wijze leiden we unieke ontwerpers op, die in staat zijn de kloof tussen deze high-tech technologie en de gezondheidszorg te dichten.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het SAI, www.3tu.nl/sai.