Part of the
4TU.
Federation
TU DelftTU EindhovenUniversity of TwenteWageningen University
4TU.
Federation
NL|EN
Close

4TU Federation

+31(0)6  1423 7775

coordinator@4tu.nl

Website: 4TU.nl

Jaarverslag 2021 beschikbaar

dinsdag, 17 mei 2022

Het Jaarverslag 2021 van de 4TU.Federatie is vanaf vandaag online beschikbaar. Al bladerend krijgt u een beeld van het brede palet aan activiteiten waarin de technische universiteiten samen optrekken in onderzoek, onderwijs en valorisatie.

Wij lichten er een aantal 4TU-samenwerkingen uit 2021 alvast uit:

ONDERZOEK

- Het onderzoeksprogramma 'High Tech for a Sustainable Future' - 4TU zet voor de tweede keer een call uit om thema-gerichte onderzoekssamenwerking tussen de vier TU's te bevorderen en nieuw wetenschappelijk talent aan te trekken en antwoorden te vinden op de grote maatschappelijke uitdagingen.

ONDERWIJS

- Het sectorplan onderwijs Betatechniek - 7 projecten om bèta- en techniekopleidingen aantrekkelijker te maken en de opleidingscapaciteit te vergroten

VALORISATIE

- Techrede / Aanjagers van Technologie - studenten van de vier TU's zetten in samenspraak met Den Haag en het bedrijfsleven thema's als waterstof, preventie in de zorg en cybersecurity op de kaart.

Zeven 4TU.Binnenhof colleges - Kamerleden worden bijgepraat op actuele, technologische ontwikkelingen door een hoogleraar, een ondernemer en een student.

Verder lezen?

Download hier de PDF (NL)

Download the English edition here