Part of the
4TU.
Federation
TU DelftTU EindhovenUniversity of TwenteWageningen University
4TU.
Federation
NL|EN
Close

4TU Federation

+31(0)6  1423 7775

coordinator@4tu.nl

Website: 4TU.nl

In de media: innnovatief hightech onderzoek 4TU

vrijdag, 25 augustus 2023

De HTSF (High Tech for a Sustainable Future) programma's zijn de afgelopen periode uitgebreid in de media verschenen. Zowel BNR als het Financieele Dagblad hebben aandacht besteed aan de innovatiekant van de programma's en 4TU belichtte in haar eigen serie de capacity kant van deze samenwerkingsprogramma's.

BNR

In de podcast van BNR-verslaggever Karlijn Meinders vertelt  Berend de Klerk hoe het ervoor staat met de plantensensor die luistert naar de toestand van gewassen. Deze sensor is ontwikkeld vanuit 4TU.Plantenna. Inmiddels werkt hij hier vanuit TU Delft spin-off Plense Technologies verder aan.

Aimee Sakes van de TU Delft geeft een toelichting op de flexibele naald gebaseerd op de angel van een web, ontwikkeld vanuit 4TU.Soft Robotics, die getest wordt in het lab.

Luister de podcast terug

Financieele Dagblad

Lees terug (inloggen vereist)

Lees terug (inlog)

Brightful Minds

In de 4-delige serie Brightful Minds staan de carrieres van de tenure trackers van de 4TU High Tech for a Sustainable Future (HTSF) programma’s centraal. Deze talentvolle, vaak jonge wetenschappers vertellen aan welk hightech onderzoek ze werken, welke missie hen drijft en hoe ze hun loopbaan inrichten. 

Lees de serie terug