Part of the
4TU.
Federation
TU DelftTU EindhovenUniversity of TwenteWageningen University
4TU.
Federation
NL|EN
Close

4TU Federation

+31(0)6 48 27 55 61

projectleider@4tu.nl

Website: 4TU.nl

4TU op Hannover Messe 2018

maandag, 23 april 2018
Vanochtend werd staatssecretaris Mona Keizer van EZ ontvangen door de kenniscoalitie op de Hannover Messe. 4TU vult samen met andere kennisinstellingen en bedrijven een paviljoen op de grootste technologiebeurs ter wereld.

4TU is, samen met andere kennisinstellingen en bedrijven, aanwezig in het Holland High Tech paviljoen op de Hannover Messe 2018. Op de grootste technologiebeurs ter wereld ā€“ die plaatsvindt van 23 tot en met 27 april 2018 ā€“ zullen zij onder andere innovatieve onderzoeksprojecten vanuit de vier technische universiteitenĀ  tonen aan het publiek. Tevens sluiten verschillende start-upā€™sĀ aan opĀ de 4TU-stand.

Het centrale thema van de Hannover Messe 2018 isĀ Industrie 4.0Ā met als motto 'Industie 4.0 meets logistics 4.0. Hiermee belooft de beurs een hotspot te worden van de laatste technologische trends en ontwikkelingen. Net als voorgaande jaren is 4TU aanwezig als onderdeel van de Holland High Tech stand (C12)Ā  in hal 2 van de Hannover Messe.

Gratis toegangskaarten voor de Hannover Messe zijn verkrijgbaar via dezeĀ linkĀ (u kunt meteen opĀ nextĀ klikken). De e-tickets zijn geldig voor alle dagen van de Hannover Messe. Naast een innovatiepaviljoen organiseert 4TU twee programma-onderdelen, in samenwerking met andere nationale en internationale partijen:
- opĀ dinsdag 24 april een programmaonderdeel op het gebied van Digital Indepence door Prof. Aiko Pras van UTwente. Meer informatie...Ā 
- op woensdag 25 april een workshop over advanced materials met o.a. een bijdrage van Anouschka Versleijen, directeur M2I. Meer informatie...Ā 

U bent van harte welkom op de Hannover Messe!

Foto: Overzicht van het paviljoen op de Hannover MesseĀ 2018
(Inge Rehorst)Ā