Part of the
4TU.
Applied Mathematics Institute
TU DelftTU EindhovenUniversity of TwenteWageningen University
4TU.
Applied Mathematics Institute
Close

4TU.Federation

+31(0)6 48 27 55 61

projectleider@4tu.nl

Website: 4TU.nl

Winnaar Mathekalender 2019

Friday, 1 May 2020
Onlangs vond de prijsuitreiking plaats van de Mathekalender 2019. Dit jaar was er een gedeelde eerste plaats: Marijn Adriaanse uit Roosendaal en Kevin van Dijk uit Nijmegen.

Op 9 juli 2020 kreeg Marijn Adriaanse samen met nog zes andere klasgenoten van het Norbertus Gertrudis Lyceum zijn vwo-diploma uitgereikt door zijn klassenmentor Pelle Pauwels. Uit de toespraak van zijn mentor bleek de veelzijdigheid van Marijn: naast zijn talenten voor de β-vakken heeft hij ook aanleg voor geschiedenis en Latijn. De reden dat 4TU.AMI aanwezig was bij deze plechtigheid is dat Marijn samen met Kevin van Dijk van het Stedelijk Gymnasium in Nijmegen, winnaar is geworden van de Mathekalender-wedstrijd van afgelopen december en wij willen hen daarmee hartelijk feliciteren. Marijn gaat komend jaar elektrotechniek studeren in Delft en 4TU.AMI wenst hem een goede studietijd toe.

Ook Kevin van Dijk heeft inmiddels zijn eerste prijs ontvangen. 4TU.AMI wenst hem heel veel succes en plezier toe bij zijn toekomstige studie!

In deze uitzonderlijke editie van de Mathekalender werd ook de tweede plaats gedeeld, en wel door Jesse Fitie uit Den Haag en Lars Pos uit Groningen. Van harte gefeliciteerd met jullie prestatie!